V želji strankam ponuditi profesionalno opremo in tehnično dovršene rešitve, smo osnovali skupino katera združuje različna slovenska in svetovna podjetja.

Naši izdelki so namenjeni podjetjem, ki želijo proizvajati produkte in uporabiti naše plastenke, pršilke za področja z Vodo. Dezinfekcijo. Higieno.

Glede na sedanjo gospodarsko rast ter povečan obseg povpraševanja po napravah za namenske aplikacije, smo našemu področju delovanja dodali še Razvoj namenskih naprav za dezinfekcijo.

Verjamemo, da boste spoznali naš profesionalni pristop in v nas prepoznali resnega in zanesljivega poslovnega partnerja.

Naša vodilna prioriteta je zadovoljstvo strank. Konstantno smo na preži za novimi aktualnimi izdelki in si prizadevamo, da vam jih lahko ponudimo po najboljši ceni. Trudimo se, da je vsak paket odposlan isti delovni dan in dostavljen v roku 3 delovnih dni. Večina naših paketkov pride že v škatli, kar je odlična priložnost za darilo – nalepite le še pentljo in počakajte, da prispejo na svoj naslov in razveselijo prejemnika.

Prizadevamo si za čimboljšo in čimhitrejšo podporo in čimbolj učinkovito reševanje problemov in pritožb. Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite na sledeči e-mail:
[]
1 Step 1
Some Title
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder